sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Paskat mie mitää otsikkoo keksin !

Heipsunkeipsun kaikki :) ! Ei miul taaskaa mitää järkevää asiaa kai oo, mut täs tylsyyspäissäni on tullu nii paljo kuvailtuu ja tehtyy kaikkee iha hassua ni aattelin tulla jotai kertomaa ...


Elikkäs.. Kävin tyhjentämäs puolet miu vaatekaapista kirppikselle, nyt mahtuis uusiaki tilalle mut no money no honey :DD Mut tet alko torstaina iha mukavasti, ne lapset on nii ihanan sulosia :) Käytii niitten kans luontoretkelle ja sain tietää, että Titanic uppos Saimaan kanavaan, ja että Saimaassa on vihreitä meduusoija.. On ollu tosi mukavaa siel, huomen pitäs taas mennä, mut siin ei kovin mukavaa oo se, et miu pitäs olla siel aamu seittämältä... JA Tatu jää miu sänkyy nukkumaa ja kuorsaamaa ja pieremää.. Mut sit ku meen aikasi ni kans pääsen aikasii, tietenkin.


Perjantaina sit Tatu tuli meille junalla ihan että tsukutsuku vaa, veeärrää sai taas venailla rauhassa.. Ei me oikeestaa olla koko viikolloppun mitää fiksua tehty, koha vää löhöilty, syöty, lenkkeilty ja kuvailtu. Tänää käytii moiikkaamas Suvia, ja oli kyl oikeen mukavata :) Mopolla tuli 4000km rikki, oijjoij oon hurjastellu aaaikas paljon vuodessa, josta vaan puol on ajettu =D Mut laittelen teille täs viel muutamat taidekuvat, täytyy mennä nukkumaaaaan..
JA NÄITÄ KUVIA TULEE SITTEN MUUTAMA ...!
NII PERKELE
keharit biitsillä
kakkaleeviLINTU
ikää tulee lisää mutta hyvin kulkee
LOISKIS





mitäs me kisulit.....

se kiusaa:(

XD

suvimuru♥

oi rakas kuskini♥

OIJJOOOIIJJOOOIJJOI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti